Potpisan Memorandum o suradnji Sindikata Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine i Makedonskog policijskog sindikata.

Potpisan Memorandum o suradnji Sindikata Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine i Makedonskog policijskog sindikata.

Obavještavamo članove da su predsjednik sindikata DKPT-a Haris Salan i predsjednik Makedonskog policijskog sindikata Dr. Marijan Kicev, dana 12.09.2021 godine , u Ohridu, potpisali Memorandum o suradnji dva sindikata.

Potpisivanjem ovog ugovora počela je zvanična suradnja ova dva sindikata i temelji se na iskrenoj i kolegijalnoj suradnji, profesionalnoj i nepolitičkoj, međusobnoj suradnji i podršci, uz poštivanje svakog člana bez obzira na rasnu i vjersku pripadnost.

Memorandum predviđa aktivnosti predstavnika sindikata policijskih organa u obje države, kako bi mogli prijaviti projekte za dobijanje sredstava za provođenje aktivnosti pred odgovarajućim institucijama i fondacijama kada je to potrebno, kao i davanje svih vrsta uzajamne pomoći i podrške , u slučajevima kada će imati probleme zbog svojih sindikalnih ideja, aktivnosti i planova.

Zahvaljujemo se predsjedniku Dr. Marijanu Kicevu , kao i svim članovima Predsjedništva MPS, svim članovima MPS, na ukazanom povjerenju. čast nam je bila prisustvovati Sportskim igrama Makedonskog policijskog sindikata, te se ovom prilikom još jednom zahvaljujemo na pozivu za prisustvo u Ohridu i potpisivanju Memoranduma o suradnji.

S poštovanjem,

Predsjednik sindikata

Haris Salan

Share