Svečani ispraćaj penzionera Direkcije

Svečani ispraćaj penzionera Direkcije

U organizaciji Sindikata DKPT-a i Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH upriličen je svečani ispraćaj za 10 penzionisanih policijskih službenika Direkcije koji su penzionisani u proteklom periodu.

Tom prilikom, penzionisanim kolegama su se obratili predsjednik Sindikata Haris Salan koji se zahvalio na njihovom nesebičnom doprinosu u radu Direkcije, poželio im zdravlje i sreću i što vise godina da požive. Sindikat je od svojih sredstava obezbijedio prigodne poklone, sat sa posvetom, grb sindikata te počasne članske karte, kao trajnu uspomenu na članstvo u sindikatu i posao koji su obavljali u svom radnom vijeku.

Direktor Direkcije Mirsad Vilić se penzionisanim kolegama zahvalio za trud i napor koji su tokom svoga radnog vijeka uložili, radeći časno i pošteno svoj posao policijskih službenika, brinući se za dosljedno provođenje zakona. Na kraju, poželio im je sretne penzionerske dane, dobro zdravlje i da što duže koriste zasluženu penziju. Takođe prisutnim su se obratili i zamjenici direktora, Ivica Bošnjak i Ranko Vuković, pomoćnik direktora Mehemed Mehičić te načelnik Sektora za obezbjeđenje VIP osoba i objekata Branislav Pavlović. Ovom prilikom Sindikat se zahvaljuje Direktoru i menadžmentu Direkcije na suradnji i pomoći oko organizacije ispraćaja i svečane dodijele poklona penzionisanim policijskim službenicima.

Share