K.F. – Sportsko rekreacioni Aerobik i Fitnes Centar

K.F. – Sportsko rekreacioni Aerobik i Fitnes Centar

Pogodnost za članove Sindikata.
Sindikat DKPT-a je potpisao poseban ugovor o suradnji sa K.F. Sportsko rekreacionim centrom za članove Sidikata i članove njihovih porodica. Pogodnosti ostvarujete individualno na recepciji KFS centra uz pokaz članske karte.

K.F. sportsko rekreacioni, aerobik i fitnes centar nalazi se u hotelu Heco plus na drugom spratu, na površini oko 600 m2, sa sadržajem najmodernijih fitnes i kardio mašina marke Techo Gym, dijela za body building u kojem su olimpijski tegovi i klupe, dio sale za aerobik i borilačke sportove. U ovom programu imate kabine za solarijum, posebno muške i ženske, moderno uređenu mušku i žensku svlačionicu sa ormarima i tuševima sa toplom vodom. Također u ponudi imate u muškoj i ženskoj svačionici i saune. Članarina za članove sindikata je 40 KM po osobi na mjesečnom nivou, a u to je uračunato korištenje solarijuma i saune.

Pored ovih usluga u koje ulazi neograničeno korištenje fitnes centra, za dame su obezbijeđeni termini aerobika, tri puta sedmično u trajanju od 60 min. Termini aerobika su ponedeljak, srijeda i petak od 19.00 sati.

U ponudi imate nekoliko vrsta masaže koje se naplaćuju posebno i nisu uračunate u ovom paketu.

Svi koji su zainteresovani uplatu mogu izvršiti na transakcijski račun Udruženja kod ASA banke 134109-1130000261 ili direktno na pultu Sportsko rekreacionog, aerobik i fitnes centra K.F.

U ovu ponudu mogu biti uključeni članovi obitelji i rodbina.

Naše radno vrijeme je od 8:30 do 22:00. Nedeljom ne radimo. Paking obezbijeđen.

Za dodatne informacije možete se obratiti na broj mobitela: 062/119-702.

Share