FitPass pogodnosti za članove sindikata

FitPass je koncept koji Vam omogućava da sa samo jednom karticom i jednom članarinom koristite preko 65 sportskih i rekreativnih objekata u BiH.

Link naše oficijelne stranice, link na kojem možete pronaći koji su objekti u našem sistemu, Facebook i Instagram linkovi su idući:

 

https://fitpass.ba/

https://fitpass.ba/objekti

https://www.facebook.com/fitpass.ba/

https://www.instagram.com/fitpass.ba/

 

Trenutno je FitPass rasprostranjen na 8 gradova u BiH, ali će uskoro taj broj biti veći: Sarajevo, Mostar, Tuzla, Zenica, Banja Luka, Bijeljina, Tešanj, Travnik.

Neke od aktivnosti koje nudimo su : teretana, yoga, aerobic/fitness/pilates, plivanje, ples, tenis, baloni za fudbal, zumba, pikado, stoni tenis.

Cijena za paket koji nudimo Vama, a to je paket od 30/31 termin, u slobodnoj prodaji za fizička lica iznosi 75KM. Međutim, Vama kao uposlenicima, Vaša kompanija obezbijedila je veliki popust, tako da cijena koju nudimo iznosi 40KM po kartici.

Podaci potrebni za izradu FitPass kartice i unos u sam sistem su idući: ime, prezime, broj mobitela, E-mail adresa, adresa stanovanja, kao i adresa na koju ćemo dostaviti karticu.

Sve Vaše prijave i uplate ćemo primati najkasnije do 08.07.2018. jer je potreban određeni broj dana da se kartice izrade, s obzirom da su personalizirane, a zatim ćemo sve kartice dostaviti i aktivirati od 15.07.2018.

Od 15.07.2018. do 08.08.2018. počinje teći novi termin za prijave i uplate, za one koji ne budu sada stigli, i te kartice će biti aktivirane od 15.08.2018.

Svaki naredni mjesec će ići po istom principu.

Sve prijave sa traženim podacima dostavljate na: a.tahirovic@fitpass.ba , a uplatu vršite prema uplatnici u prilogu.

Uplata je vezana za mjesečnu članarinu, dakle kartice koristite mjesec dana od dana aktivacije, 30/31 termin znači da svaki dan u toku mjeseca možete koristiti karticu u zavisnosti da li mjesec ima 30 ili 31 dan.

Svaki idući mjesec 7 dana ranije možete da uplatite kako biste aktivirali karticu za idući mjesec. Još jedna osoba uz Vas (supružnik, momak/djevojka, brat, sestra, roditelj, prijatelj) može kupiti karticu po istim uslovima, samo ukoliko karticu uzimate i Vi, dakle plaća cijenu od 40KM, a ne 75KM, cijenu za fizička lica.

Jedino ograničenje FitPass-a jeste: jedan dan – jedan termin!

Dakle, ne možete ujutro ići u Fitness centar, a navečer na bazen, dakle jedan dan – jedan objekat.

Ukoliko dijete do 14 godina koristi Vašu karticu, ograničenje je isto, tako da jedan dan karticu možete koristiti Vi, drugi dan Vaše dijete.

Orijentir za sve je naša stranica, tako da bilo kakva informacija vezana za neki objekat da Vas zanima: da li je termin vremenski ograničen, da li je potrebna najava termina, u kojem terminu su grupni treninzi i sl. možete pronaći na našoj stranici:

https://fitpass.ba

Napomena:

U toku ljetnog perioda, od 15.06. do 15.09. na Termalnoj rivijeri Ilidza postoji doplata za koristenje bazena, radnim danom 3KM, a vikendom 7KM.

 

Sa našom karticom imate i popust u vodećoj radnji sportske opreme Sport Life u iznosu od 20%, a uskoro i druge radnje, također će sve pisati na stranici.

Ulazite u objekte tako što na ulazu date Vašu karticu, a oni Vas upišu u naše forme ulazaka, i stavite Vaš potpis.

Uputstvo za uplatu je u prilogu kao i nas predracun za uplatu:

 

 

U slučaju dodatnih pitanja, stojim Vam na raspolaganju.

Alma Tahirović

Mobitel: 061/339-113

E-mail: a.tahirovic@fitpass.ba

Kontakt osoba ispred SDKPT-a je Asmir Klapuh.

Share